In dit document geef ik u informatie hoe Studio-Bloei omgaat met uw persoonlijke gegevens, die ik in het kader van onze werkzaamheden zal ontvangen.
Contactgegevens:
U kunt Studio Bloei Kindercoaching telefonisch bereiken onder nummer: 123456789
U kunt mij ook mailen op e-mailadres: info@studio-bloei.nl
Uw persoonsgegevens:
Om de ondersteuning te kunnen verlenen die bij jullie situatie past, zal ik met jullie in gesprek gaan. In dit gesprek zal ik verschillende vragen stellen.
Verwerking van persoonsgegevens van cliënten
Onderstaande persoonsgegevens van een cliënt worden verwerkt
1.        Naam, voornamen, voorletters, geslacht, geboortedatum, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en soortgelijke voor communicatie bedoelde gegevens
2.       Het burger service nummer
3.       Nationaliteit en geboorteplaats
4.       Gegevens die noodzakelijk zijn met het oog op de gezondheid of het welzijn van de cliënt
5.       Gegevens betreffende de godsdienst of levensovertuiging van de cliënt, voor zover die noodzakelijk zijn voor de begeleiding van het kind
6.       Gegevens betreffende de aard en het verloop van de begeleiding
7.       Gegevens met het oog op de organisatie van de begeleiding
8.       Gegevens met het oog op het berekenen, vastleggen en innen van de financiële vergoeding voor de geleverde ondersteuning
9.       Gegevens als bedoeld onder 1, van de ouders, voogden of verzorgers van de cliënt
10.    Andere dan de onder 1 tot en met 9 bedoelde gegevens waarvan de verwerking wordt vereist ingevolge of noodzakelijk is met het oog op de toepassing van een wettelijke regeling
Deze gegevens worden tijdens een intakegesprek verzameld.

Hoe gebruiken wij de van u ontvangen gegevens?
ik gebruik de gegevens die ik van jullie krijg om een beeld te vormen van de situatie en om jullie zo goed mogelijk de zorg te verlenen die jullie wensen of nodig hebben.
Hoe lang bewaren wij uw gegevens?
Ik bewaar de gegevens niet langer dan dat ik deze nodig heb voor de ondersteuning die ik jullie wil verlenen. Na vijftien jaar nadat de ondersteuning die ik aan jullie hebben verleend is geëindigd, vernietigen ik de persoonsgegevens die ik van jullie in dit kader hebben ontvangen.
Wat zijn uw rechten?
Jullie hebben het recht om te bepalen welke gegevens ik wel of niet van jullie ontvang. Maar daarnaast hebben jullie nog andere rechten. Ik vat deze hieronder samen:
Jullie mogen mij altijd een overzicht vragen van de persoonsgegevens die ik van jullie heb.
Indien u meent, dat ik bepaalde gegevens over jullie onjuist in mijn administratie heb verwerkt, dan kunt u om correctie vragen. Ik stel dit zeer op prijs, omdat ik uiteraard mijn werk alleen goed kan doen, wanneer de gegevens op basis waarvan ik ondersteuning verleen correct zijn.
Indien u niet langer wilt dat ik bepaalde gegevens in mijn administratie bewaar, dan kunt u mij verzoeken deze gegevens te verwijderen. Aan dit verzoek zal ik dan voldoen.

Heeft u vragen of klachten?
Heeft u vragen over de wijze waarop ik omga met uw persoonsgegevens? Aarzel dan niet en neem hierover contact met mij op. Ik  zal dan mijn best doen om deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.
Indien u klachten heeft over de wijze waarop ik met uw persoonsgegevens ben omgegaan, dan spreek ik de wens uit dat u hierover eveneens contact opneemt met mij. Ik beloof u dat deze klacht mijn aandacht krijgt.
Mocht u toch van mening blijven, dat ik niet zorgvuldig genoeg met uw persoonsgegevens zijn omgegaan, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: www. autoriteitpersoonsgegevens.nl.
Elektronische communicatie:
Als u mij een e-mail stuurt dan worden de gegevens die u mij toestuurt bewaard zolang als naar de aard van de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
Wijziging van deze privacyverklaring:
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer u deze privacyverklaring regelmatig raadpleegt, bent u van deze wijzigingen op de hoogte.